NAKUPOVANJE

V spletni trgovini so prikazani izdelki, ki so na voljo v skladišču. Naša baza izdelkov se posodablja v kratkih časovnih intervalih. Tako se v redkih primerih lahko zgodi, da v trenutku potrjevanja naročila izbran izdelek ne bo več na voljo. V takšnem primeru vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Tak izdelek lahko vrnete ali vložite reklamacijo. Obrnite na našo podporno službo, kjer vam bodo svetovali glede vračila.

Dobavni rok je do 5 delovnih dni od knjiženja plačila. Čas za knjiženje plačila sta 1-2 delovna dneva.

Račun v spletni trgovini lahko odprete na dva načina: 1. Med oddajanjem naročila v spletni trgovini 2. Izpolnite obrazec v zavihku »Registracija”.

Gre za seznam želja, kjer si v poseben razdelek shranjujete izdelke, ki jih sicer ne nameravate v tistem hipu kupiti, boste pa to morda storili kasneje.

INFORMACIJE O PLAČILIH

Znesek, ki ga nakazujete za naročilo, bo z vašega računa pobran v trenutku izvedbe nakazila v vaši banki. S kreditne kartice so sredstva pobrana v trenutku, ko je naročilo pripravljeno za dostavo.

Knjiženje traja dva delovna dneva. Nakazila izvedena od petka do nedelje so knjižena v torek. V trenutku, ko denar prejmemo na naš račun, vam bomo poslali elektronsko sporočilo s potrdilom.

V spletni trgovini lahko plačate z nakazilom, prek PayPal, s kreditno kartico Visa ali Mastercard ali (v primeru dostave s kurirsko službo na vaš naslov) po povzetju. Pri plačilih s kartico uporabljamo posebno zaščito s šifriranim pošiljanjem podatkov SSL.

Funkcionalnost 3D Secure
Če želite uporabljati 3D Secure, se morate za postopek prijaviti pri banki, ki je izdala kartico. To lahko storite na dva načina: Ko plačujete v spletni trgovini, ki ponuja 3D Secure, lahko začnete postopek in se tudi registrirate pri banki, ki je izdala kartico, ali pa se registrirate neposredno pri banki, iz katere ste prejeli kreditno kartico. Med postopkom registracije bo potrebno podati različne osebne podatke, na primer naslov in/ali rojstni dan. Zahtevani podatki se lahko razlikujejo med bankami.

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Veterinarski center Elbivet uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Veterinarski center Elbivet v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.